Uzman Klinik Psikolog İzel ÇINAR

İzel ÇINAR, lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji bölümünü "Bireylerin Muhafazakarlık ve Bilişsel Esneklik Düzeylerinin Cinsel Mitlere Olan İnanç Düzeyine Etkisinin İncelenmesi" adlı bitirme projesi ile tamamlamıştır. 2023 yılında, Ortoreksiya Nervoza ve Anoreksiya Nervozanın Obsesif Düşünce ve Bilişsel Esneklik Açısından Değerlendirilmesi" konulu tezi ile Acıbadem Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirerek Klinik Psikolog unvanı almaya hak kazanmıştır. 

Yüksek lisans eğitimi süresince Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde stajını tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Hastanesi Nöroloji Bölümü Nöropsikoloji Labaratuvarında ve İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Hastanesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında stajer psikolog olarak yer almıştır. Lisans eğitiminden sonra 3,5 yıl bir anaokulunda psikolog olarak görev almıştır. Aynı zamanda özel bir şirketin bünyesinde 0-18 yaşa online psikolojik danışmanlıkta bulunmuştur. Daha sonra Unilever’in 139 ülkede yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesi olan Dove Özgüven Projesi’nde Dr. Özgür Bolat’ın ekibinde proje eğitmeni olarak yer almıştır. 

Uzmanlık alanını nitelikli kılmak adına; Denver Gelişim Testi, ISST Onaylı Şema Terapi Temel Düzey Eğitim, Duygu Odaklı Çift Terapisi Eğitimi, Temel Düzey Dinamik Psikoterapi Eğitimi ve BDT Kuram ve Teknikler eğitimlerini tamamlamıştır. Birey ve çiftler ile psikoterapi çalışmalarına devam etmektedir.

Uzman Klinik Psikolog İzel ÇINAR

  • Uzmanlık Alanı: Psikoterapi, Çift Terapisi

Aldığı Eğitimler:

Denver Gelişim Testi
ISST Onaylı Şema Terapi Temel Düzey Eğitim
Duygu Odaklı Çift Terapisi Eğitimi
Temel Düzey Dinamik Psikoterapi Eğitimi
BDT Kuram ve Teknikler Eğitimi